Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.

Ben jij een Klein Kranenburg, -berg of -barg?

Dan kun je misschien helpen!
Ik probeer namelijk om de relatie tussen alle in leven zijnde Klein Kranenburg’s en -bargs in kaart te brengen. Als ik op deze achternamen zoek in Google dan vind ik een aantal personen die ik nog niet thuis kan brengen. Ben je één van deze personen, dan zou ik het erg op prijs stellen als je contact opneemt. Alle informatie die je me doorgeeft wordt achter een wachtwoord geplaatst, zodat alleen andere Klein Kranenburg’s erbij kunnen.

Wil je een uniek e-mailadres?
Doordat ik de domeinnaam www.kleinkranenburg.nl in mijn eigendom heb, beschik ik ook over alle emailadressen die eindigen op @kleinkranenburg.nl. Wil je ook een e-mailadres dat eindigt op @kleinkranenburg.nl, neem dan contact op. E-mail die naar zo’n adres verstuurd wordt, wordt dan trouwens gewoon doorgestuurd naar je huidige e-mailadres.

Pim Klein Kranenburg
En dan tot slot voor neefje Pim... Hij wil zo graag een foto van hem zelf zien als hij op Google zoekt naar "Pim Klein Kranenburg". Nou Pim, ik heb speciaal voor jou een pagina aangemaakt. Dus zodra Googel deze link gevonden heeft kun je jezelf vinden!

vorige pagina | homepage


fotocamera Nieuwe foto's
25-05-2008 · Onlangs heb ik op een zonnige dag nieuwe foto's gemaakt in Kranenburg en omgeving. Klik hier om ze te bekijken.

vergrootglas Zoeken in Genealogiedomein
20-04-2008 · Naast Genlias vormt Genealogiedomein een onmisbare bron van informatie voor genealogisch onderzoek in de Achterhoek. Ik heb een tool ontwikkeld die het doorzoeken van de Vordense DTB-boeken op Genealogiedomein een stuk eenvoudiger maakt. Klik hier om het te ontdekken.

Nieuw! Kleine-Kraneburgs in Duitsland
27-03-2008 · Bij toeval kwam ik erachter dat ook in Duitsland Kleine-Kraneburgs wonen. Al in de zeventiende eeuw kwam deze naam in de omgeving van Bottrop voor. Lees hier het hele artikel.

Pierre Cuypers, bron: Bureau Monumenten & Archeologie (bMA) van de gemeente Amsterdam Cuypersjaar
05-02-2008 · 2007 was het 'Cuypersjaar' ter ere van de architect Pierre Cuypers; de man die verantwoordelijk is voor de meest recente kerk op de Kranenburg. Er is een speciale website geopend met achtergrondinformatie over de kerk in relatie tot dit speciale jaar. Kijk hiervoor op www.cuyperscomplex.nl.

silhouette kraanvogel Poot van de kraanvogel
10-03-2008 · In het Engels gebruikt men voor de term 'stamboom' naast 'family tree' ook wel de term 'pedigree chart'. Deze term is een verbastering van het Franse 'pied de grue' en betekent 'poot van de kraanvogel', naar de typische vertakking van de poot van deze vogel. En laat de kraanvogel nu ook weer verantwoordelijk zijn voor de achternaam waar deze website over gaat.

Druif, bron: Wikimedia Wijn op de Kranenburg
13-02-2008 · Vlak bij Kranenburg, aan de Kostedeweg ligt "Wijngoed Kranenburg". Op ca. 1,5 ha beekklei wordt op milieuvriendelijke wijze druiven verbouwd voor de wijnbouw. Meer informatie staat op de website www.wijngoedkranenburg.nl.

© Jan Klein Kranenburg 2007