Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.

Links - Genealogie Specifiek

Esveld.net
 Uitgebreide stamboom van Albert Esveld met een onvoorstelbaar aantal personen (141.006) en verschillende familienamen (11.166)
Gelderland Page
 Uitgebreide website met genealogische informatie uit Gelderland. Met name het overzicht van meer dan 3.700 Gelderse familienamen en de personen die onderzoek naar deze namen doen is erg bruikbaar.
Holstege
 Stamboom Hendrik Holstege
Genealogiedomein
 Naast Genlias absoluut onmisbaar bij genealogisch onderzoek in de Achterhoek. J.B. Baneman heeft voor deze website vele tientallen DTB-boeken getranscribeerd en als pdf-bestand gepubliceerd. Aanbevolen!
Kranenburg.info
 Alles over de naam Kranenburg (door Bert Kranenborg)
Promera.nl
 Alles over het geslacht Onstein
Tiggelman
 Stamboom Tiggelman
Genliasmonitor Klein Kranenburg
 Output van GenliasMonitor voor Klein Kranenburg d.d. 20080316
Genliasmonitor Klein Kraanenburg
 Output van GenliasMonitor voor Klein Kraanenburg d.d. 20080317
Genliasmonitor Klein Kraanenbarg
 Output van GenliasMonitor voor Klein Kraanenbarg d.d. 20080317
Genliasmonitor Klein Kranenbarg
 Output van GenliasMonitor voor Klein Kranenbarg d.d. 20080317
Genliasmonitor Klein Kranenberg
 Output van GenliasMonitor voor Klein Kranenberg d.d. 20080317
Kranenburgia
 Verzameling van alle informatie die maar enigszins met het begrip Kranenburg te maken heeft. Zeer uitgebreid lexicon. Conclusies zijn in mijn ogen soms wat 'te-kort-door-de-bocht'. Desondanks zeker het bezoeken waard.
Genliasmonitor Klein Kranenburg
 Update van de output van GenliasMonitor voor Klein Kranenburg d.d. 20080415
Meta-index Genealogiedomein Gemeente Vorden
 Ik heb alle indices van DTB-boeken uit Vorden in een database gezet, zodat je een naam in alle DTB-boeken tegelijk kunt zoeken.
Genliasmonitor Klein Kranenberg
 Update van de output van GenliasMonitor voor Klein Kranenberg d.d. 20080416
Genliasmonitor Klein Kranenbarg
 Update van de output van GenliasMonitor voor Klein Kranenbarg d.d. 20080416

vorige pagina | homepage


fotocamera Nieuwe foto's
25-05-2008 Onlangs heb ik op een zonnige dag nieuwe foto's gemaakt in Kranenburg en omgeving. Klik hier om ze te bekijken.

vergrootglas Zoeken in Genealogiedomein
20-04-2008 Naast Genlias vormt Genealogiedomein een onmisbare bron van informatie voor genealogisch onderzoek in de Achterhoek. Ik heb een tool ontwikkeld die het doorzoeken van de Vordense DTB-boeken op Genealogiedomein een stuk eenvoudiger maakt. Klik hier om het te ontdekken.

Nieuw! Kleine-Kraneburgs in Duitsland
27-03-2008 Bij toeval kwam ik erachter dat ook in Duitsland Kleine-Kraneburgs wonen. Al in de zeventiende eeuw kwam deze naam in de omgeving van Bottrop voor. Lees hier het hele artikel.

Pierre Cuypers, bron: Bureau Monumenten & Archeologie (bMA) van de gemeente Amsterdam Cuypersjaar
05-02-2008 2007 was het 'Cuypersjaar' ter ere van de architect Pierre Cuypers; de man die verantwoordelijk is voor de meest recente kerk op de Kranenburg. Er is een speciale website geopend met achtergrondinformatie over de kerk in relatie tot dit speciale jaar. Kijk hiervoor op www.cuyperscomplex.nl.

silhouette kraanvogel Poot van de kraanvogel
10-03-2008 In het Engels gebruikt men voor de term 'stamboom' naast 'family tree' ook wel de term 'pedigree chart'. Deze term is een verbastering van het Franse 'pied de grue' en betekent 'poot van de kraanvogel', naar de typische vertakking van de poot van deze vogel. En laat de kraanvogel nu ook weer verantwoordelijk zijn voor de achternaam waar deze website over gaat.

Druif, bron: Wikimedia Wijn op de Kranenburg
13-02-2008 Vlak bij Kranenburg, aan de Kostedeweg ligt "Wijngoed Kranenburg". Op ca. 1,5 ha beekklei wordt op milieuvriendelijke wijze druiven verbouwd voor de wijnbouw. Meer informatie staat op de website www.wijngoedkranenburg.nl.

Jan Klein Kranenburg 2007